Uw taalkeuze:

Steps

Steps

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (1)
  3. (14)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De Globber steps hebben 3 wielen voor een betere stabiliteit van je kind. De hoogte van de T-bar kan je verstellen tussen een hoogte van 67,5 tot 77,5 cm. De combinatie van de wielen en de verstelbare hoogte zorgt ervoor dat kinderen veilig kunnen leren rijden. Hierdoor kan de step dan ook al gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar oud.

De steps van Move zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De steps zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn de steps zeer sterk en licht in gewicht. De steps hebben 2 wielen en een stuur dat verstelbaar is in de hoogte. Dit gaat van 76 t.e.m. 93 cm.

Steps van hoge kwaliteit, dat zijn steps van Micro Mobility. Duurzaamheid en innovatie staat bij hen centraal. Er zijn allerlei modellen: meegroeimodellen, instapmodellen en geavanceerde steps voor de ervaren stepper. Zo is er de serie Mini Micro voor de allerkleinsten. Het stuur staat op een hoogte van 61 cm en dankzij de 3 wielen is het gemakkelijker om het evenwicht te bewaren. Daarnaast is er ook de Micro Maxi T-bar. Ook deze steps hebben 3 wielen. De steps werken volgens het lean-to-stear-principe. Dit betekent dat je enkel naar links of rechts moet leunen om bochten te kunnen maken!