kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Poppen en toebehoren

Poppen
KK-Home-Blok2-Poppenhuizen
KK-Home-Blok5-poppen
KK-Categorieoverzicht-poppen-poppenkast
KK-Categorieoverzicht-poppen-little-friends
KK-Categorieoverzicht-poppen3-accessoires
Button_NL
 

 

Wat heel veel kinderen doen als ze klein zijn: spelen met poppen. En om deze beleving zo uitgebreid mogelijk te maken, komen daar dikwijls allerlei zaken bij. Denk maar een speciaal poppenhuis, want daarmee kan je de speelwereld meteen volledig omgooien! Of poppen-accessoires, want zo kan je de pop in een nieuw jasje steken of kan je jouw poppenhuis een nieuwe kamer-indeling geven. Alles om er voor te zorgen dat jouw kinderen een tof verhaal kunnen creëren.

 

Onze poppen zijn van het merk Haba en ze bestaan in 3 verschillende groottes. Wanneer je weet welke pop je juist kiest, kan je natuurlijk ook eens een kijkje nemen tussen de accessoires. Misschien zit daar wel een heel tof setje met nieuwe kleedjes voor de pop.

 

Uiteraard is het spelen met de pop en af en toe eens nieuwe kleedjes aandoen heel plezant, maar met een poppenhuis kan je het verhaal echt compleet maken.

 

Poppenhuizen bestaan in allerlei kleuren en maten. Zo zijn er kleine poppenhuizen en zijn er poppenhuizen die eigenlijk een mini-stad zijn! Bij KinderenKoning hebben we gekozen voor een selectie poppenhuizen van de topmerken Plan Toys, KidKraft en Le Toy Van!