kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Rollenspel en creatief spelen

Rollenspellen en creatief spelen
KK-Home-Blok3-Kinderkeuken
KK-Categorieoverzicht-rollenspel-verkleden_nl
KK-Home-Blok4-speeltenten
KK-Categorieoverzicht-hout5-treinsets
Button_Speelsets_NL
KK-Categorieoverzicht-meubelen10-creativiteit
KK-Categorieoverzicht-meubelen12-karton
 

 

 

Om de creativiteit en het inbeeldingsvermogen te stimuleren, hebben wij een groot aantal leuke artikelen voor jou in petto die zich perfect verlenen tot rollenspellen!

 

Jouw kinderen zullen zich een echte chef wanen in een van onze kwaliteitsvolle kinderkeukentjes of keukensets van Hape, Kidkraft en Le Toy Van. De kinderkeukens komen in alle mogelijke denkbare maten, vormen en kleuren en zijn een uitstekende bron om de fantasie de vrije loop te laten. Jouw kinderen kunnen jou ook helpen in hun kinderkeukentje met bijvoorbeeld het kuisen van de groentjes!

 

Haba komt met een leuk gamma aan speeltenten aanzetten. De speeltenten lenen zich uitstekend tot rollenspellen met de vriendjes en vriendinnetjes. Waan jezelf een piraat, fee, indiaan en nog veel meer met de speeltenten van Haba!

 

Wil je dat je kind zich ten volle kan uitleven met oerdegelijk speelgoed, dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar onze speelsets. Onze speelgoedsets zijn gemaakt uit kwalitatief hout en zijn van de merken Hape, Kidkraft, Le Toy Van en Plan Toys. Bij onze speelsets vind je onder andere een aantal garagesets, een boerderij, een space center en werkbanken!

 

Tsjoeke tsjoeke tuuut... allemaal aan boord! Wees een echte machinist met onze houten treinsets. Onze treinsets van Kidkraft en Janod komen in verschillende designs, maar een ding staat vast: fun verzekerd met de houten treinsets! In combinatie met een van onze treinsets kan je ook de aankoop van de speeltafel van Plan Toys overwegen. De speeltafel is gemaakt van solide hout en is ideaal om op te puzzelen, met de trein te spelen, etc...

 

Jouw kleine kunstenaars kunnen zich volledig uitleven met de all-in one schildersezels van Hape en Kidraft. De schildersezels bestaan allemaal uit een whiteboard, krijtbord én papierrol. Zo kunnen ze zich driemaal zo hard amuseren met de schildersezels!

 

Tot slot hebben wij nog kartonnen speelgoed voor jou voorhanden. Paperpod voorziet 8 verschillende kartonnen artikelen die je makkelijk in elkaar kan zetten zonder lijm of dergelijke hulpmiddelen. Het karton gaat lang mee en is volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.