Boekentassen actie
Uw taalkeuze:

Veiligheid online kopen? | KinderenKoning

Veiligheid

Veiligheid voor kinderen

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (11)
  3. (1)
  4. (4)
  5. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Veiligheid van kinderen is van het allergrootste belang

Niet alleen buitenshuis maar ook binnen is de veiligheid van onze kinderen zeer belangrijk. Het is onmogelijk om kinderen altijd in het oog te houden. Daarom bieden we bij KinderenKoning enkele producten aan die de veiligheid van uw kind kunnen verhogen.

Nooit meer ongerust

Omdat kinderen soms sneller lopen dan we denken is er de “Mommy, I’m here child locator”. Dit product zorgt ervoor dat je je kind nooit meer uit het oog verliest. Door middel van een sleutelhanger en ontvanger in de vorm van een teddybeer kan je geluiden gebruiken om je kind snel terug te vinden. Dit is ideaal voor kinderen die wel eens wat verder weg durven lopen.

Maak chauffeurs attent voor schoolgaande kinderen

Victor Veilig is een zeer bekend figuur in de buurt van scholen. Dankzij reflecterende kleuren en een opvallend vlaggetje geeft hij aan dat bestuurders goed moeten opletten. Victor zorgt ervoor dat bestuurders trager rijden en alerter zijn omdat ze weten dat er mogelijk spelende of overstekende kinderen zijn.

Trendy kinderhek van Kiddy Guard

Kiddy Guard let op je kind binnenshuis. De stijlvolle look zorgt ervoor dat het niet wordt aanzien als een standaard kinderhekje. Je kan hem bovenaan de trap plaatsen of in de doorgang van de deur. Dankzij een slim systeem kan het hekje automatisch dichtklikken. Zo hoef je niet meer achterom te kijken. Wanneer je het hekje openlaat, is het bijna onzichtbaar. Doordat het Kiddy Guard systeem binnenin oprolt, verdwijnt het hekje praktisch volledig wanneer je het sluit. Kinderhek installeren op een muur met plint of een trapleuning? Geen enkel probleem, hiervoor hebben wij enkele handige kits in ons gamma die jou daarbij helpen.

Kinderveiligheid items online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).