kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Voor de allerkleinsten

Babyspeelgoed - Peuterspeelgoed
KK-Home-Blok9-babysoft
KK-Categorieoverzicht-hout8-baby
KK-Categorieoverzicht-baby3-inbad
KK-Categorieoverzicht-baby4-slofjes
KK-Categorieoverzicht-baby5-speeltapijt
KK-Categorieoverzicht-baby6-onderweg
 

 

Iedereen houdt van spelen. Het zorgt er niet enkel voor dat je beweegt, nadenkt, omgaat met anderen, ... het is ook gewoon super leuk om te doen! Onder het motto ‘je kan nooit vroeg genoeg beginnen’ bieden wij jullie een ruim gamma aan baby- en peuterspeelgoed aan!

 

Niets zo lief als het zien spelen van jouw baby met een van onze babyspeelgoedjes. Zijn ze een beetje te moe om te spelen? Dan is het eens zo schattig jouw baby met ons speelgoed te zien slapen! Voor ons babyspeelgoed hebben we 2 topmerken voor jou in petto: Haba en Lilliputiens.

 

Het assortiment van babyspeelgoed van Haba en Lilliputiens bestaat uit vele, verschillende attractieve producten: knuffels, knuffeldoekjes, stoffen ballen, duikelaartjes, speelboekjes, grijprammelaars, knuffeltjes met geluiden,... In ons aanbod van babyspeelgoed van Haba en Lilliputiens zal je ongetwijfeld vinden wat je zoekt!

 

Jouw baby moet uiteraard op een zo comfortabel mogelijke manier kunnen spelen en daarom bieden wij jullie onze speeltapijten aan van Lilliputiens. De speeltapijten zijn erg zacht en de ideale plek om te spelen of om een dutje te doen.

 

Om een dutje nog meer te stimuleren kan je beroep doen op onze muziekmobielen van Lilliputiens die je boven het bedje kan vastmaken. Wedden dat jouw baby binnen de kortste keren in dromenland ligt met onze muziek mobielen?

 

Mensen die nog op zoek zijn naar een ideaal geboortegeschenk kunnen op hun beide oren slapen: onze babyslofjes zijn echte aanraders! De snoezige babypantoffels van Lilliputiens komen in 5 verschillende uitvoeringen en zijn geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden!

 

Jouw kind kan niet eeuwig baby blijven en zal al snel uitgroeien tot een heuse peuter! Peuters beginnen al snel hun eigen willetje te vormen en willen natuurlijk zo veel mogelijk spelen. Om aan de noden van jouw peuter te voorzien, hebben wij in ons arsenaal aan peuterspeelgoed zes topmerken voorhanden: Haba, Liliputiens, Plan Toys, Scratch, Les Deglingos en Janod.

 

Onze collectie peuterspeelgoed bestaat voornamelijk uit houten speelgoed en knuffeltjes (zoals trekfiguurtjes en rijgspellen) van Haba en Lilliputiens, maar bekijk ook zeker de artikelen van Plan Toys, Les Deglingos, Scratch en Janod.

 

Na al dat spelen worden jouw kinderen natuurlijk moe, wat is er dan ontspannender dan een deugddoend badje te pakken? Voor deze gelegenheid voorzien wij allerlei badartikelen van Lilliputiens. Neem dus gerust een kijkje in ons aanbod van toiletzakken, poncho’s en badsets. Onze badcapes zijn niet alleen erg comfortabel, ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

 

Ben je onderweg met de auto, of geniet je van een gezellige wandeling met het gezin: ons speelgoed voor onderweg valt hoe dan ook in de smaak bij jouw baby of peuter! In ons ruim aanbod aan muziekknuffels, rammelaars, spiraalmobielen, opbergpanelen voor in de auto, paraplu’s en meer vind je sowieso je gading!