40% korting
Uw taalkeuze:

Speeltapijten en parkmobiel

Speeltapijten en parkmobiel

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (3)

De speeltapijten van Lilliputiens zijn een echte aanrader. Je kindje kan erop liggen en wat spelen, rusten of zelfs slapen. Allen zijn ze opgevuld met een zacht en dik kussen zodat jouw baby ongetwijfeld als een engeltje kan liggen! Verder hebben de kussens ook telkens accenten die door je kindje ontdekt kunnen worden. Bovendien zijn er verschillende kleurtjes die je kindje kan bewonderen. Alle speeltapijten kunnen gemakkelijk opgevouwen worden en verplaatst worden dankzij 2 handvaten.

Daarnaast zijn er ook nog enkele mobielen verkrijgbaar. De schommelende draaimolen kan vastgezet worden dankzij een zuignapje. Hij is zeer flexibel en kan hierdoor naar alle kanten wiegen. De omkeerbare hoed past zich aan aan de situatie. Hierdoor kan de draaimolen zowel aan een tafel vastgemaakt worden alsook verticaal tegen de autoruit.

Er is ook een muzikale mobiel die vastgemaakt kan worden dankzij een houten arm. De figuurtjes fladderen in het rond terwijl een rustgevend muziekje je kindje kalmeert. Achteraf kunnen de verschillende figuren van de boog gehaald worden. Zo kan je baby de personages van dichtbij zien en opnieuw ontdekken.