Alle Poppenhuizen van Plan Toys

Plan Toys biedt enkele leuke houten poppenhuizen aan waar de favoriete poppen van de kinderen met zeer veel plezier in zullen wonen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Plan Toys poppenhuis

De mooi vormgegeven Plan Toys poppenhuizen zijn een garantie op jarenlang speelplezier. Poppen zijn en blijven immens populair, dus dan is het toch super leuk om deze in een schattig huisje te kunnen plaatsen? De creativiteit en fantasie worden bovendien constant geprikkeld waardoor kinderen kunnen doen wat ze het liefst doen; super veel spelen!

Plan Toys

Veelvuldig award-winnend bedrijf Plan Toys produceert al sinds 1981 speelgoed uit rubberhout. Ze geven veel om het milieu en maken daarom enkel gebruik van gecertificeerde leveranciers. Veilige producten van de hoogste kwaliteit produceren, dat is hun doel. In hun gamma vind je onder andere poppenhuizen, speelgoedgarages en een multifunctionele speeltafel!

Poppenwoningen uit rubberhout

In de collectie van poppenhuisjes van Plan Toys vind je een aantal kleurrijke huisjes die vervaardigd zijn uit zeer solide rubberhout. Slijtage blijft daardoor door de jaren heen beperkt, zodat ook toekomstige generaties van dit mooie speelgoed zullen kunnen genieten. De modellen met veel openingen in het design kan je benaderen van alle kanten en zijn voorzien van de nodige meubeltjes om de kamers te kunnen vullen! Het prachtige Victoriaanse poppenhuis van Plan Toys wordt geleverd zonder de nodige accessoires maar kan je uiteraard volledig inrichten naar eigen smaak.

Andere populaire poppenhuizen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle poppenhuizen zeker de moeite! Daar kan je ook poppenhuizen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Plan Toys poppenhuizen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).