Alle Rugzakken van Skip Hop

De Skip Hop Zoo Pack reeks is een collectie van super leuke rugzakken die ideaal zijn voor kindjes vanaf 3 jaar. De rugzakjes blinken uit door hun vrolijke dierenthema’s en de vele leuke details.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skip Hop Zoo Pack rugzak

Voor jonge kinderen hebben we de snoezige Skip Hop rugzakken. Vanwege de leuke details en de prachtige kleuren zien ze er heel aardig uit! De rugzakjes zijn ideaal om mee te nemen bij uitstapjes. Alle zaken die kinderen nodig hebben voor een dag op school of een uitstapje zullen er perfect inpassen! Het kleine opbergtasje aan de voorkant is bijvoorbeeld geschikt om een lekker koekje in te steken. Er zijn ook extra plaatsen om je potloden op te bergen. Aan de zijkant is er een plekje om een flesje drinken in te plaatsen. De Skip Hop Zoopack kinderrugzakken lijken op grappige diertjes, wat het uiterlijk alleen maar ten goede komt. Enkele van onze favorietje beestjes zijn de Skip Hop eenhoorn, de giraf, de dinosaurus en de kameleon.

Skip Hop

Een grenzeloze passie voor het ontwerpen van mooie en functionele benodigdheden voor baby’s en peuters om te helpen bij hun ontwikkeling; dat is wat het team achter Skip Hop drijft. Met een motto als ‘musthaves made better’ kan dat ook moeilijk anders. Skip Hop brengt moderne en praktische artikelen op de markt die kinderen al tijdens hun eerste jaartjes spelenderwijs erg veel bijleert!

Rugzakjes van stevige kwaliteit

Een mooie rugzak is natuurlijk enkel een wijze aankoop wanneer je er zeker van bent dat deze lang mee zal gaan. Met de Zoopack rugzakken van Skip Hop kan je op je 2 oren slapen; deze zijn vervaardigd uit stevig polyester, waardoor deze zeker tegen een stootje kunnen. De leuke details en duurzame materialen zorgen ervoor dat de rugzakjes zowel fun als functioneel zijn voor kleine bengeltjes. De matchende ritssluitingen maken de boel helemaal af en bovendien zijn de zakjes super makkelijk proper te maken!

Andere populaire rugzakken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle rugzakken zeker de moeite! Daar kan je ook rugzakken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Skip Hop rugzakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).