kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Speelgoedblog van KinderenKoning

Gemakkelijk samenleggen, dat is Kadonation!

maandag 20 maart 2017 09:53:21 Europe/Berlin

Logo Kadonation


Het is al maart! Het lijkt alsof ik gisteren nog het begin van het nieuwe jaar vierde. Eens kijken wat er op de planning staat… De verjaardag van mijn mama zit er al snel aan te komen. Ik kan maar beter beginnen nadenken over een cadeautje. Mijn zussen weten ook niet goed wat ze moeten kopen. Misschien kunnen we samenleggen voor een groot cadeau?

Lees meer...
Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

3 outfits die jij en je zoon geweldig zullen vinden

donderdag 2 maart 2017 09:54:29 Europe/Berlin

Outfit Moodstreet

De perfecte outfit uitkiezen is niet altijd simpel. Je zoon wilt dit bovendien graag zelf doen. Hij is tenslotte al een grote jongen. Toch ben je soms niet helemaal akkoord met wat hij uitgekozen heeft. Klinkt dit bekend in de oren? Ik ga proberen om jullie discussies weg te toveren. Daarom deel ik vandaag 3 outfits voor jouw zoon. Zo is hij meteen klaar voor verschillende situaties. Kwaliteitsvolle kledij die gemakkelijk zit en er leuk uitziet. De ultieme droom vind je niet?

Lees meer...
0 Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

3 tips voor de perfecte meisjesoutfit

woensdag 1 maart 2017 12:04:40 Europe/Berlin

Outfit Moodstreet

De kleren die meisjes dragen zijn zeer belangrijk. Zij zijn immers de prinsessen van onze wereld. De mening van een prinses komt echter niet altijd overeen met de mening van een mama. Wat als ik dat een klein beetje probeerde te veranderen? Ik deel vandaag 3 outfits voor verschillende situaties. Ik ben er zeker van dat je ze mooi zal vinden. Je dochtertje zal ze graag dragen, want alle kleren zijn heel comfortabel. Ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit.

Lees meer...
Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

Meteen leren fietsen met Wishbone bike

dinsdag 21 februari 2017 13:26:19 Europe/Berlin

Wishbone Bike Rood

De eerste zonnestralen schijnen door de ramen naar binnen. Dat betekent dat de lente eraan zit te komen! Binnenkort kunnen kindjes weer uren buiten spelen. Laatst zag ik een kindje op een houten fiets. Een vroege vogel als je het mij vraagt. Hij kon waarschijnlijk niet langer wachten. Wat was hij blij met zijn loopfiets. Ik schat dat hij maar 2 jaar oud was.

Zijn loopfietsje was van het merk Wishbone Design. Zij maken zowel loopfietsen als loopwagens uit hout.

Lees meer...
Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

Een maand boordevol acties – Week 4

vrijdag 20 mei 2016 10:28:41 Europe/Berlin

Start de zomer-maand_week 4

De vierde en laatste week van de “Start de Zomer”-maand is aangebroken, hoera! (Of helaas?) De maand vol acties loopt dus stilaan op zijn einde, maar voor het zover is hebben we gelukkig nog één actie* in de aanbieding voor jou, en we saved the best for the last! Lees dus snel verder en ontdek wat deze superdeal inhoudt!

 

*Alle acties zijn geldig tot en met 31 mei.

 

 

 

Lees meer...
Comments | Geplaatst in Nieuws door KinderenKoning
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 5 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4