speelgoed outlet

Speelgoedblog van KinderenKoning

Trampolinespringen, gezond of niet?

maandag 3 april 2017 09:34:00 Europe/Berlin

Banner klein met trampolines

Waarom zou je een trampoline aanschaffen? Is het je al opgevallen dat kinderen meer en meer tijd binnenshuis doorbrengen? Tv, iPad, computer, … het zijn allemaal schermen waar kinderen uren aan vastgekluisterd kunnen zitten. Een trampoline is een gezond alternatief om je enorm te amuseren!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

Gezocht: de trampoline die bij u past!

maandag 3 april 2017 09:30:00 Europe/Berlin

Banner klein met trampolines

Je hebt beslist dat je graag een trampoline wil aanschaffen. Dan is de vraag welke je zult kiezen. Er zijn een heleboel mogelijkheden! Verschillende vormen, maten, inbouw of opbouw, … Geen zorgen! Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om de knoop door te hakken.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

12 tips om veilig op de trampoline te springen

maandag 3 april 2017 09:27:00 Europe/Berlin

Banner klein met trampolines

Veel kinderen vinden trampolinespringen zeer leuk. Daardoor durft het er soms al eens wat wilder aan toe te gaan. Dan is een ongeluk snel gebeurd! Het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk preventieve maatregelen te nemen om eventuele ongelukken te vermijden. Vandaag delen we enkele tips die jou en je kinderen kunnen helpen om veilig op de trampoline te springen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

Gemakkelijk samenleggen, dat is Kadonation!

zaterdag 1 april 2017 09:53:00 Europe/Berlin

Logo Kadonation

Het is al april! Dat wil zeggen dat het communie- en lentefeestseizoen begonnen is en mijn neefje is erbij dit jaar! Ik kan maar beter beginnen nadenken over een cadeautje. Mijn zussen weten ook nog niet goed wat ze moeten kopen. Misschien kunnen we met de familie samenleggen voor een groot cadeau?

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel

3 outfits die jij en je zoon geweldig zullen vinden

donderdag 2 maart 2017 09:54:29 Europe/Berlin

Outfit Moodstreet

De perfecte outfit uitkiezen is niet altijd simpel. Je zoon wilt dit bovendien graag zelf doen. Hij is tenslotte al een grote jongen. Toch ben je soms niet helemaal akkoord met wat hij uitgekozen heeft. Klinkt dit bekend in de oren? Ik ga proberen om jullie discussies weg te toveren. Daarom deel ik vandaag 3 outfits voor jouw zoon. Zo is hij meteen klaar voor verschillende situaties. Kwaliteitsvolle kledij die gemakkelijk zit en er leuk uitziet. De ultieme droom vind je niet?

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Nieuws door Lionel
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 5 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5