Binnenkort ook kinderkleding te verkrijgen via KinderenKoning


Online Gezinsbond-korting

Foto: © Flo


We zijn ongelofelijk trots om te mogen aankondigen dat KinderenKoning de merknaam Kapstokje heeft overgenomen. Concreet wil dit zeggen dat de domeinnaam en de merknaam 'Kapstokje' geïntegreerd kunnen worden in onze webshop.


Wij hebben Kapstokje dus niet integraal overgenomen, maar wij gaan er wel voor zorgen dat jullie via KinderenKoning de vertrouwde merken van bij Kapstokje kunnen terugvinden in de toekomst.


Uiteraard was het onmogelijk om nu al een nieuwe collectie te lanceren, maar niet getreurd... Tegen de Herfst / Winter-collectie van volgend jaar zullen jullie de kinderkledij van de vertrouwde merken kunnen terugvinden bij KinderenKoning!


Wil jij intussen op de hoogte blijven vanaf wanneer je jouw vertrouwde merken bij KinderenKoning kan vinden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door middel van onderstaand formulier! In tussentijd kunnen we jou ook op de hoogte houden rond onze acties, promoties en nieuws! Geen zorgen, niemand houdt van spam, dus wij beperken ons mailverkeer!

* indicates required
/ ( dd / mm )
 
Vlotte pennen gezocht!


Weet jij een tof idee om over te schrijven? Heb je recent een toffe zaak ontdekt om samen jouw kinderen heen te gaan? Is er een product waar jij graag een review over zou willen lezen? Of heb jij recent iets gekocht bij KinderenKoning en wil je zelf een blog schrijven op deze pagina? Stuur dan een mailtje naar support@kinderenkoning.be.


Vond je dit een nuttig artikel? Feel free to share met de buttons rechts of hieronder!

vrijdag 18 december 2015