weekend-nl

Bekaf

Bekaf

Bekaflaan 51, 3200, Aarschot


Zip: 3200
Country: BE
City: Aarschot
Address: Bekaflaan 51
Extra informatie
Categorie van de zaak:
De buitenspeeltuin van BEKAF is een leuke uitstap bij mooi en droog weer. Maar we leven echter in België en dat betekent vaak slecht weer en de vraag waar we met de kinderen naartoe moeten gaan.

Op BEKAF vind je nu ook een binnenspeeltuin voor de koudere en regenachtige dagen. Deze verwarmde en overdekte speelhal biedt tegen een kleine vergoeding speelplezier aan uw kinderen tot 12 jaar.

Nadat de kinderen hun schoenen hebben uitgedaan kunnen ze via de ingang op het gelijksvloers of de eerste verdieping de binnenspeeltuin betreden.
Op het gelijksvloers bevindt zich een ballenbad en een klimrek naar de 2de verdieping.

Via een tunnel kan je de oversteek maken naar het 2de gedeelte van de speeltuin waar je over de rollende vloer naar de top van de glijbaan glijden of kan je rondslingeren op de hangende bal.

Deze hele omgeving is kindvriendelijk en aangepast aan alle leeftijden zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren of kinderen zich kunnen pijn doen. Ze kunnen hier ravotten naar hartelust terwijl de ouders van achter de netten toekijken aan een tafeltje met een drankje en een hapje.