weekend-nl

Circus Bruul

Circus Bruul

Bel 15, 2440, Geel


Zip: 2440
Country: BE
City: Geel
Address: Bel 15
Extra informatie
Categorie van de zaak:


Funhouse: Van de duizenden plastic balletjes op de begane grond tot helemaal aan de top van de vier etages tellende funhouse ontdekken de kinderen verschillende klimstructuren, car-washes, glijbanen, punchbags, doorworstelstructuren, uitkijktorens, snoozel-kamers…

Shooting Hall: Gigantische luchtguns die balletjes van schuim afschieten! Via acrobatische toeren kunnen de kids telkens weer nieuwe munitie halen, zodat niet enkel de grote kids kunnen knallen! Er zitten verschillende doelen verwerkt in de structuur, maar het is natuurlijk ook perfect veilig –en leuk- om eens op je vriendjes te schieten!

Soft-play zone: Op een veilig afstandje van de grotere kids is de playzone voor de allerkleinsten. Softplay, speelhuisjes, een miniballenbadje, loopstructuren, glijbaantjes. Hier vind je alles voor de kleinsten hun ontwikkeling te stimuleren, maar vooral om zich te amuseren.

Disco-stage: Lights, music and… Action!!! De échte sterren op de dansvloer… Met de discolichten, rookmachines en disco-effecten wordt een echte dansvloer gecreëerd waarop u uw ster kan bewonderen. Mama’s en papa’s zijn natuurlijk ook toegelaten…

Lunapark: Zoals op de kermis! De échte playstations! En volledig gratis!

Trampoline: Een megatrampoline om je recht mee naar de maan te schieten, een spectaculaire attractie voor jong en oud, een klassieker!