weekend-nl

De Toverfluit

De Toverfluit

Otegemsesteenweg 17, 8540, St. Lodewijk-Deerlijk


Zip: 8540
Country: BE
City: St. Lodewijk-Deerlijk
Address: Otegemsesteenweg 17
Extra informatie
Categorie van de zaak:

De Toverfluit is een binnenspeelplein waar gedacht is aan klein en groot. Voor de allerkleinsten is er de kinderhoek met een ballenbad,loopfietsjes ... , voor de iets oudere kinderen is er een groot play-house voorzien waar de kinderen zich urenlang kunnen amuseren.

In de play-house bevindt  zich een groot ballenbad, roller-wash (de kinderen kunnen hier in en uit rollen, net als een echte auto die door de carwash rijdt). Er zijn 4 glijbanen, een donkere kamer , brandladder en nog veel meer leuks aanwezig. Wie liever veel springt is er tevens een springkasteel aanwezig.

De ouders kunnen hun kinderen vanuit alle hoeken van de zaal zien.Ook aan de ouders hebben wij gedacht , De Toverfluit is helemaal ingericht in het kader van Alladin. Terwijl de kinderen rustig spelen kunnen de volwassenen in een gezellige en rustige sfeer genieten van een drankje of een hapje.

Een binnenspeelplein in het kader van Alladin waar ook gedacht is aan een rustige en gezellige sfeer voor de ouders is uniek in de streek!!!