weekend-nl

Dinobos Amersfoort

Dinobos Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224, 3819, AC Amersfoort


Zip: 3819
Country: NL
City: AC Amersfoort
Address: Barchman Wuytierslaan 224
Extra informatie
Categorie van de zaak:

Dacht jij dat de dinosauriërs uitgestorven waren? Kom dan eens naar het DinoBos met meer dan 70 levensgrote dinosaurussen, die af en toe wel heel erg echt lijken.
Meer dan 70 levensechte dino’s!

In het DinoBos maak je een wandeling door de tijd. Een route van bijna een kilometer lang, leidt je langs ruim zeventig levensgrote dinosauriërs. Vijftien van deze dinosauriërs kunnen zelfs echt bewegen.
Dino-renbaan

Op de dino-renbaan kun je je eigen snelheid meten aan die van de dinosauriërs. Nadat je op de rode knop hebt gedrukt, hoor je de brul van een dino. Ren zo snel en hard mogelijk, totdat je de dino nogmaals hoort brullen. Dan stop je. Aan de zijkant van de dino-renbaan staan borden met namen van de dinosauriërs erop. Je kunt even snel rennen als de dinosaurus op het bord waar jij bent geëindigd!
Stuur je familie en vrienden een oerfoto!

Wil je je vrienden en familie de groetjes doen uit het DinoBos? Stuur dan een e-mail uit de oertijd. Op de foto lijkt het net of een dino je probeert te grijpen! Durf jij dit aan?
Dinosaurusbotten graven

In de groene tent aan het einde van het DinoBos kun je je voordoen als een echte paleontoloog. Lukt het jou om het skelet compleet te maken?

Buiten het DinoBos is er ook het DierenPark met bijna 130 diersoorten in haar collectie. De dieren worden ingedeeld in zeven groepen; de zoogdieren, de amfibieën, de reptielen, de vissen, de insecten, de spinnen en de vogels. Klik je op de onderstaande links dan zie je alle bewoners van DierenPark Amersfoort ingedeeld per groep