weekend-nl

Brasserie De Kluis

Brasserie De Kluis

Dorpsstraat 17, 2950, Kapellen


Zip: 2950
Country: BE
City: Kapellen
Address: Dorpsstraat 17
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Spring eens binnen in brasserie De Kluis in het centrum van Kapellen waar Stephan Moonen samen met zijn lieftallige ouders en zus het iedereen naar hun zin maakt. Onze getalenteerde chefs staan borg voor de dagverse kwaliteitsproducten die zij bereiden met uiterste zorg en vakkundigheid voor de fijnproevers.

Onze keuken staat in voor de gevarieerde kaart met heerlijke gerechten gebaseerd op dagverse producten met een sausje van talent en creativiteit. Verse vis, verse pasta’s, super malse steaks en in de zaal bereide filet américain … Kortom, de heerlijkste gerechten prijken op de rijk gevulde menukaart, maar vergeet ook onze seizoensgebonden suggesties niet! Voor de hete zomerdagen en –avonden is het tuinterras een absolute aanrader. Het is er buitengewoon zalig vertoeven onder de grote, mooie zonneschermen en mochten er toch een paar regendruppels vallen, dan vindt u steeds beschutting onder het zonnescherm van ons gezellig houten terras.

Waar is het gezelliger en lekkerder dan thuis? In brasserie De Kluis in Kapellen!
Op verzoek verzorgt brasserie De Kluis ook de catering bij u thuis of waar u maar wenst, en dit volgens een ‘all-in’-formule. In samenspraak met de cliënt wordt een uitgebalanceerd menu samengesteld aan een zeer concurrentiele prijs.

Wil je het team van De Kluis op locatie of aan huis? Just ask, je zult versteld staan van de mogelijkheden