De Nieuwpoorthoeve


Zip: 9160
Country: België
City: Lokeren
Address: Nieuwpoortstraat 14
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Kindvriendelijke restaurants
De Nieuwpoorthoeve staat bekend als een ideaal gezinsrestaurant. Kreeg zelfs de nationale erkenning met het EETiKET-label. Patron Filip Dierinck en zijn echtgenote doen er alles aan om de hele familie een heerlijke namiddag of avond te bezorgen. Wanneer de kleintjes honger krijgen staat chef Filip klaar om die als eerste te bedienen. Dat gebeurt vijf minuten voor de ouders hun eten geserveerd krijgen. In de zomer is dat op het heerlijke zomerterras. Midden in dit zalige stukje zoete Land van Waas kunnen de ouders of grootouders dan in alle rust eten terwijl de kinderen ongestoord ravotten in de veilige speeltuin.

Het spreekt voor zich dat de Nieuwpoorthoeve de gedroomde locatie is voor allerlei familie- en verjaardagsfeestjes, lentefeesten, communiefeesten, babyborrels, ... Daarom plaatste Filip, die zelf dagelijks aan het fornuis staat, enkele driegangenmenu's op de kaart. . Ook andere menu's hebben een democratisch prijskaartje, net als alle gerechten en snacks op de vaste kaart.

Kortom: zalig genieten in het groen zonder de ergerlijke stoornis van het verkeer.


Specialiteit van het huis : scampi's op 3 wijzen, steaks, verzorgde snacks, keuzemenu's aan 40 euro aperitief en koffie inbegrepen.

Zonneterras en speeltuin