Molenheide


Zip: 3530
Country: België
City: Houthalen-Helchteren
Address: Molenheidestraat 7
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Subtropische waterparken

Kleuters en peuters worden echte waterratten na een bezoekje aan het kabouterbad (diepte: ± 11 tot 21 cm) met zijn kleurrijke glijbaantjes, borrelende paddenstoelen en pletsende fonteintjes. Blussende kabouters en waterspuwende dieren zorgen voor groot jolijt!

Na deze eerste watergewenning kunnen kinderen leren zwemmen in het kinderbad (diepte: ± 50 tot 70 cm) en beroep doen op gediplomeerde zwemleraars. De aangepaste diepte zorgt voor een veilig gevoel. Zelf kan u genieten in de hotwhirlpools. 

In het 25-meter sportbad (diepte: ± 129 cm) leggen mama en papa hun 'gezonde' metertjes af. Baantjes trekken is weer in. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een initiatie duiken te volgen, organiseren of de eerste stappen over diepzeeduiken aan te leren. Ons animatieteam staat ter beschikking.

Echte durvers suizen dan weer met een duizelingwekkende vaart doorheen de 4 gigantische glijbanen. Nieuw zijn de Super Aqua Wizz en de Black Hole & Star Glide! Een enorme plons in het landingsbad geeft jong en oud een kick! Deze combinatie van glijbanen is uniek in heel België

Tijdens de zomermaanden halen de kinderen hun hartje op in het openlucht speelbad (diepte: 0 tot ± 50 cm) in de ruim opgezette Robinsonspeeltuin