Terapy - Ollie - Zitzak

Niet op voorraad
SKU:
MMM-OLLIE-PL
BESCHIKBAAR
Dit Terapy-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van 4-6 werkdagen.
€ 254,00

Over Ollie

Droom zorgeloos weg in deze Himalaya der zitzakken.

100 x 100 x 80 cm 700 liter

Deze grote ronde zitzak is uniek in zijn soort. Door het grote formaat word je volledig omringd door wolkjes geluk. Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Zodat je een stijlvolle zitzak hebt die past in ieder huis.

Op deze zitzak kun je in je eentje liggen of met z’n twee.


Gooi het in de was!

Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy.

Ergonomische zitzak

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

Meer informatie
Kleur Multicolour
Merk Terapy
Lengte (in cm) 80.000000
Breedte (in cm) 100.000000
Hoogte (in cm) 100.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Terapy - Ollie - Zitzak