Alle Kinderkoffers van Trunki

Een Trunki is een trendy koffer met wieltjes eronder zodat kinderen het niet alleen kunnen gebruiken om spullen in te steken maar ook als een tof stuk speelgoed om op rond te rijden. Deze kinderkoffer is dus ideaal om mee te nemen op reis en de wereld te verkennen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trunki Ride-On kinderkoffers

Deze kinderkoffers bewijzen dat functionaliteit en plezier hand in hand kunnen gaan. Ze zijn beschikbaar in verschillende designs voor zowel jongens als meisjes. Zo kan je kiezen voor een stoere tijger of een schattig lieveheersbeestje. Is jouw kind eerder fan van auto’s? Dan is brandweerwagen Frank zeker een aanrader!

Het merk Trunki

Trunki werd opgericht door Rob Law in 1997 en maakt kinderkoffers en trolleys leuk en aangenaam voor kinderen. Het merk is vooral bekend voor zijn unieke reiskoffers maar heeft ook andere tassen en zakken te bieden.

Wat maakt de Trunki Ride-On kindertrolleys zo speciaal?

De koffers van Trunki zijn niet alleen erg handig om spullen in mee te pakken maar zijn ook ride-on koffers. Dit wil dus zeggen dat kinderen hiermee kunnen rondtoeren en plezier beleven. Een koffer is dus geen last meer, maar omgevormd tot een leuk speelgoed.

Met een Trunki op reis

Een Trunki is ongetwijfeld de beste reiskoffer voor elk kind. Op reis gaan wordt zo een stuk aangenamer en plezieriger. Ook voldoen alle koffers van Trunki aan de veiligheidsvoorschriften. Deze reiskoffers kwalificeren ook als handbagage zodat kinderen al hun favoriete bezittingen kunnen meenemen op reis in hun Trunki. Ze zijn gemaakt van dezelfde lichte en duurzame plastic als volwassen koffers en ze worden getest tot het uiterste om ervoor te zorgen dat het alle slijtage kan verdragen die een 3-jarige zou kunnen veroorzaken. Alleen maar voordelen dus!

Andere populaire kindertrolleys

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kindertrolleys zeker de moeite! Daar kan je ook kindertrolleys van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Trunki Ride-On kindertrolleys online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).