Alle Voetbalspellen en Ijshockeyspellen van Weykick

Met de voetbalspellen en ijshockeyspellen van Weykick haal je speelgoed in huis waar zowel kinderen als volwassen heerlijk van zullen genieten. De innovatieve voetbaltafels en hockeytafels zullen de competitiedrang doen stijgen en de spanning zal tijdens de wedstrijdjes steeds te snijden te zijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Weykick voetbaltafels

Niets leuker dan in de zomer een potje voetbal te spelen in de tuin met alle vriendjes en vriendinnetjes. Is het weer echter te slecht om buiten te spelen en is de zin om te voetballen alsnog groot, dan kunnen wij jou ten stelligste de voetbalspellen van Weykick aanraden. Met deze houten actiespellen werk je wedstrijdjes af op een eenvoudige, maar ingenieuze manier: je kan je eigen spelertjes bedienen via een magneet aan de onderkant van het veld om vervolgens zo snel mogelijk 10 doelpunten te maken. Spanning troef! Bovendien ontwikkelen kinderen de hand-oog-coördinatie, wat natuurlijk ook zeer belangrijk is. De voetbaltafels van Weykick zijn beschikbaar in een aantal leuke formaten en worden geleverd met 4 tot 6 voetbalpionnetjes.

Weykick ijshockey spel

Niet zo’n grote fan van voetbal maar wel een ijshockey fanaat? Dan hebben wij goed nieuws voor jouw, want Weykick heeft namelijk ook een supercool ijshockeyspel voor jou in petto! Het principe is helemaal hetzelfde als bij de voetbalspellen: je speelt het spel met 2 tot 4 spelers en je bedient de pionnetjes met schattige ijshockeysticks middels een magneet onder de speeltafel. Het ijshockeybord ziet er erg fraai uit door zijn natuurlijke houtkleur en is bovendien erg duurzaam.

Weykick

Amusement verzekerd met de leuke magnetische spelborden van Weykick, waarbij ze erg veel belang hechten aan degelijke kwaliteit en het milieu. Scholen zijn grote fan van dit speelgoed en dat komt door de zorgvuldig geselecteerde houtsoorten bij het produceren van de artikelen. In het gamma van Weykick vind je magnetische tafels terug waarmee je verschillende sporten kan beoefenen, zoals voetbal, hockey en minigolf.

Voetbalspellen van uitmuntende kwaliteit

De voetbalborden van Weykick zijn vervaardigd uit stevig en gedetailleerd afgewerkt hout. Hierdoor kunnen deze actiespellen het hele jaar door gebruikt worden en zal slijtage tot een minimum beperkt worden. Kinderen én volwassen zullen hier jarenlang de spannendste wedstrijdjes mee beleven. De voetbalspellen van Weykick zijn ongetwijfeld een schot in de roos op alle familie- en verjaardagsfeestjes!

Weykick voetbalspellen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).