Alle Loopauto's van Wheelybug

Met een Wheelybug loopauto haal je een beestig cool product in huis. Kinderen zullen zich enkel nog via hun nieuwe vriendje willen voortbewegen. De loopwagentjes vind je terug in de vorm van verschillende schattige diertjes en in 2 formaten, zodat zowel de allerkleinsten, als de kindjes tot 5 jaar hier van kunnen genieten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wheelybug loopauto

De Wheelybugs loopwagens hebben een erg fraai design en zijn dankzij de 4 zwenkwieltjes die je in 360° kan bewegen, veel bewegelijker dan de traditionele loopfiets of loopauto. Door het gebruik van de duwbeugel in plaats van een stuur, zitten de knietjes van de kinderen minder snel in de weg wanneer ze groeien en kunnen ze er des te langer van genieten! De duwbeugel geeft tevens een betere houvast, zodat de kans op ongelukjes aanzienlijk verkleind wordt.

De Wheelybug loopauto’s komen terug in 2 verschillende formaten. Eentje voor kindjes van 1 tot 3 jaar en eentje voor kindjes van 2 tot 5 jaar.

De Wheelybugs vind je liefst terug in de vorm van 8 verschillende diertjes waarbij je ongetwijfeld je gading zal terugvinden. Welke is jouw favoriet: de bij, het lieveheersbeestje, de koe, de tijger, het varken, de muis, de panda of de egel?

Wheelybug

Wheelybug is een Australisch merk dat zich door de jaren heen steeds meer op de internationale markt heeft geprofileerd. Kinderen zien graag dieren en zijn gefascineerd door hun levendige kleurtjes en daar speelt Wheelybug op in met hun innovatieve loopwagentjes. Ze streven naar constante verbetering in materialen en een maximale veiligheid voor kinderen.

Gebruikte materialen voor de Wheelybugs loopwagens

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van dit unieke speelgoed en daarom mag het geen verrassing heten dat de Wheelybugs zijn vervaardigd uit kwalitatieve producten die jarenlang meegaan. Om aan deze vereiste te voldoen worden de Wheelybugs gemaakt van multiplex met harde zwenkwielen en een harschuimenkern van superieure kwaliteit. De body is vervaardigd uit stevig, maar zacht aanvoelend vinyl.

Sommige moddelen van Wheelybug zijn overtrokken met een laagje zwarte PVC, waarrond dan een pluche hoes werd aangebracht om zo dat extra donzige gevoel te bekomen.

Andere populaire loopauto's

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopauto's zeker de moeite! Daar kan je ook loopauto's van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Wheelybug loopauto’s online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).