Outlet solden
Uw taalkeuze:

Circus Bruul

Circus Bruul

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-70

Bel 15
2440 Geel
Belgie

mail@circusbruul.be
014/58.50.21

Beschrijving

Details


Funhouse: Van de duizenden plastic balletjes op de begane grond tot helemaal aan de top van de vier etages tellende funhouse ontdekken de kinderen verschillende klimstructuren, car-washes, glijbanen, punchbags, doorworstelstructuren, uitkijktorens, snoozel-kamers…

Shooting Hall: Gigantische luchtguns die balletjes van schuim afschieten! Via acrobatische toeren kunnen de kids telkens weer nieuwe munitie halen, zodat niet enkel de grote kids kunnen knallen! Er zitten verschillende doelen verwerkt in de structuur, maar het is natuurlijk ook perfect veilig –en leuk- om eens op je vriendjes te schieten!

Soft-play zone: Op een veilig afstandje van de grotere kids is de playzone voor de allerkleinsten. Softplay, speelhuisjes, een miniballenbadje, loopstructuren, glijbaantjes. Hier vind je alles voor de kleinsten hun ontwikkeling te stimuleren, maar vooral om zich te amuseren.

Disco-stage: Lights, music and… Action!!! De échte sterren op de dansvloer… Met de discolichten, rookmachines en disco-effecten wordt een echte dansvloer gecreëerd waarop u uw ster kan bewonderen. Mama’s en papa’s zijn natuurlijk ook toegelaten…

Lunapark: Zoals op de kermis! De échte playstations! En volledig gratis!

Trampoline: Een megatrampoline om je recht mee naar de maan te schieten, een spectaculaire attractie voor jong en oud, een klassieker!

Inkomprijs

Zaterdag, zon- en feestdagen en tijdens de vakantieperiodes: € 8. Kruipers tot 2 jaar en volwassenen gratis entree!

Na 17 u en voor 11u bedraagt de inkom slechts € 5 per kind. Ook tijdens het schooljaar, namelijk op woensdag en vrijdag is de inkom heel de dag € 5.

Voordelige tienbeurtenkaarten zijn beschikbaar aan € 50.

Voor de meest up-to-date informatie kan u steeds de website van Circus Bruul bezoeken.

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register