Outlet solden
Uw taalkeuze:

Super secret: spannend detectivespel voor kinderen in Temse

Super secret: spannend detectivespel voor kinderen in Temse

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-531

Kasteelstraat 9140 Temse
info@dasbox.be
0485858586

Beschrijving

Details

Super Secret is het gloednieuwe detectivespel waarbij je met je vrienden of familie op zoek gaat naar een gestolen schat in het park. Met de speurmiddelen in de speldoos en de detective app op je smartphone kom je de schat steeds meer op het spoor. Speel het met kinderen vanaf 8 jaar in het Scheldepark van Temse. Ideaal voor een kinderfeestje of gezinsuitstap.
Het GOK (Geheim Opsporingskorps) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Vind de buit en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig want deze missie is top secret!

Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de SPY-O-MATIC, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Bel naar de commandant van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Das Box Super Secret is een kant-en-klare activiteit die ideaal is om als familie-uitstapje te doen of met een groep kinderen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of met de jeugdbeweging.

Je kan spelen in elk park of elk ander aangenaam en veilig spelgebied voor kinderen, zoals het Scheldepark in Temse.

Openingsuren

1 maart 2017 TOT 31 december 2017

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register