Outlet solden
Uw taalkeuze:

Bokkeslot

Bokkeslot

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-173

Tapuitstraat 57
8540 Deerlijk
Belgie

Beschrijving

Details

Bokkeslot is een leuke kinderboerderij in Deerlijk. Op deze kinderboerderij kan je een leerrijke en zinvolle dag tussen de beestjes beleven. Op Bokkeslot zorgen ze er ook steeds voor dat er leuke activiteiten gepland staan!

Openingsuren

Wij zijn iedere werkdag open van 9u tot 12u en van 14u tot 17u. Voor de openingsuren in het weekend of de vakantieperiodes kan je terecht bij de 'nieuwtjes' op de site. Tijdens de schoolvakantie zijn we enkel tijdens de week open. We zijn gesloten op zon- en feestdagen.

Het 3de weekend van mei zijn er altijd Open Deur Dagen en de 2de zondag van oktober is er ons Oogstfeest.      Het 3de weekend van mei zijn er altijd Open Deur Dagen en de 2de zondag van oktober is er ons Oogstfeest.      

Inkomprijs

Kinderboerderij Bokkeslot wil een DOE-BOERDERIJ zijn. Kinderen leren er door zelf de handen uit de mouwen te steken op een speelse en ervaringsgerichte manier het boerderijleven kennen. Door zelf te voelen, te zien, te ruiken en te horen krijgen bezoekers opnieuw zicht op het leven op een boerderij..

Kinderen in contact kunnen brengen met het leven op de boerderij heeft heelwat pedagogische waarde en is een unieke, maar steeds kleiner wordende, kans in de huidige maatschappelijke en economische context.
Binnen onze sterk geïndustrialiseerde en verstedelijkte regio wil het Bokkeslot een dynamisch hedendaagse kinderboerderij zijn, waarbij kinderen vanuit onze regio blijvend contact kunnen houden met de landbouw in zijn verschillende aspecten. Door de grootschaligheid, de industrialisatie, de specialisatie en diverse regelgevingen is het  voor de landbouwer vaak niet meer mogelijk een antwoord te bieden op de leergierige vraag van kinderen en jongeren om het landbouwleven te leren kennen.  Wil jij onze boerderij leren kennen?  Snuister dan gerust door onze website,  maar aarzel vooral niet ons te contacteren of spring gewoon eens binnen!  Tot op de kinderboerderij!

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register