Outlet solden
Uw taalkeuze:

Kinderboerderij De Lange Schuur

Kinderboerderij De Lange Schuur

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-511

Stuiverstraat 599 8400 Oostende
Tel: 059 700 005
Email: info@delangeschuur.be

Beschrijving

Details

De Lange Schuur is een kinderboerderij in Oostende waar je lekker kan spelen, ravotten en je kleren mag vuil maken. Je leert er alles over het leven op een boerderij en je kan er zelfs je verjaardagsfeestje houden.
De kinderboerderij wil voor kinderen en jongeren een boerderij zijn met een open deur naar het boerenleven in al zijn aspecten, waarbij de verbondenheid met de natuur en de biotoop van de boerderijdieren herontdekt wordt. Het actief deelnemen aan het boerderijgebeuren staat hierbij centraal.

Tijdens het schooljaar worden educatieve sessies voor peuters, kleuters en lagereschoolkinderen georganiseerd. Een greep uit het aanbod: boerenbeesten, graantje pikken, zoete pluk, heksengegiechel, kruidje-roer-me-niet, kakelvers, potje compost, het boerderijspel en veel andere. U vindt ze allemaal op www.delangeschuur.be. Tijdens de vrije dagen en vakanties zijn er boerderijweken, educatieve sessies voor kinderen van buitenschoolse opvang e.a. Jarige kinderen kunnen er hun verjaardagsfeestje zelf samenstellen en organiseren. Meer info op aanvraag.

De educatieve sessies gaan door alle schooldagen - alleen op aanvraag.

Openingsuren

Maandag - zondag VAN 0:00 TOT 0:00

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register