Outlet solden
Uw taalkeuze:

De Nieuwpoorthoeve

De Nieuwpoorthoeve

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-426

Nieuwpoortstraat 14 9160 Lokeren
Tel.: 09-348.85.26
Fax.: 09-348.69.67
Email: info@denieuwpoorthoeve.be

Beschrijving

Details

De Nieuwpoorthoeve staat bekend als een ideaal gezinsrestaurant. Kreeg zelfs de nationale erkenning met het EETiKET-label. Patron Filip Dierinck en zijn echtgenote doen er alles aan om de hele familie een heerlijke namiddag of avond te bezorgen. Wanneer de kleintjes honger krijgen staat chef Filip klaar om die als eerste te bedienen. Dat gebeurt vijf minuten voor de ouders hun eten geserveerd krijgen. In de zomer is dat op het heerlijke zomerterras. Midden in dit zalige stukje zoete Land van Waas kunnen de ouders of grootouders dan in alle rust eten terwijl de kinderen ongestoord ravotten in de veilige speeltuin.

Het spreekt voor zich dat de Nieuwpoorthoeve de gedroomde locatie is voor allerlei familie- en verjaardagsfeestjes, lentefeesten, communiefeesten, babyborrels, ... Daarom plaatste Filip, die zelf dagelijks aan het fornuis staat, enkele driegangenmenu's op de kaart. . Ook andere menu's hebben een democratisch prijskaartje, net als alle gerechten en snacks op de vaste kaart.

Kortom: zalig genieten in het groen zonder de ergerlijke stoornis van het verkeer.


Specialiteit van het huis : scampi's op 3 wijzen, steaks, verzorgde snacks, keuzemenu's aan 40 euro aperitief en koffie inbegrepen.

Zonneterras en speeltuin

Openingsuren

Geopend vanaf 11u30
Sluitingsdag: dinsdag en woensdag
Vaste vakantieperiode: Krokusvakantie en 3 weken in augustus

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register