Outlet solden
Uw taalkeuze:

Laiterieke Secundo

Laiterieke Secundo
Ajax Loader

Artikelnummer: kv-77

Lage kaart 88
2930 Brasschaat
Belgie

secundo@secundo.be
03/653.07.90

Beschrijving

Details

Terwijl u rustig beneden dineert, eten en ravotten de kleintjes boven onder het waakzame oog van de "nanny".

De thema-kamers...
Sprookjeskamer: met groot ballenbad, auto´s, vliegtuigen, poppenkast, gezelscdsdhapspelen, dozen met speelgoed en puzzels
TV & video-kamer: Disney-films en Ketnet-programma´s
Teken- en schilderkamer: waar de kids eten & drinken
Tarzan-kamer: Playstations 2 met verschillende spelletjes

Google Maps

Beoordelingen

 1. Ontevredenheid 100% Review door Frankrijkgroep

  Zeer klantonvriendelijk. Prijs - kwaliteit niet in verhouding: koud eten, stoofvlees is taai, konijn met suggestiebier gekozen, maar konijn was op. Dan wilden de heren aan hun nieuw gekozen menu de biersuggestie, maar dat kon niet gewisseld worden, mits betaling uiteraard. 2 personen kregen een verkeerde plat, ze kregen de juiste als de rest klaar was met eten. Vispannetje was erg zout. 2 dames kozen de scampi met gewokte groentes. Zij kregen beiden een heel andere uitvoering (andere groentes, ander soort bord). Op voorhand gemaild of het een probleem is een aangepast bord te serveren voor een kindje met allergieën. Ook bij het opnemen van de bestelling werd dit gemeld. Plat komt eraan en het was helemaal niet wat er gevraagd werd. We reserveerden om 18u, de juiste plats waren er om 19.45u, het driejarig jongetje kon dan nog wachten op z'n juiste maaltijd.
  Toen de gerante vroeg of het in orde was en we ze op deze falingen wezen, werd ze erg onbeleefd en zei ze dat het normaal is dat ze fouten maken, omdat we in groep (15 volw en 3 kindjes) waren. Spijtig dat wij alleen zo ontevreden zijn. Ondertussen lazen we nog wat reviews en zien we dat we zeker niet de enige klanten zijn die ontevreden zijn. Wij komen niet meer terug! (Geplaatst op 12-11-2016)

 2. Ontevreden Review door Rebecca

  Zeer onbeleefde uitbaatster
  Koud eten
  Taai stoofvlees
  Uitbaatster vindt de bediening voor een groep moeilijk. 2 personen kregen hun maaltijd veel later dan de rest van onze groep
  Er plakt kauwgom aan de stoelen. Uitbaatster stelde voor de broek binnen te brengen, zodat zij deze naar de droogkuis zal brengen.
  Kinderen waren op de gang boven aan het tamboeren, er was geen nanny. (Geplaatst op 11-11-2016)

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register