Outlet solden
Uw taalkeuze:

Marie Siska

Marie Siska
Ajax Loader

Artikelnummer: kv-48

Zoutelaan 177
8300 Knokke-Heist
Belgie
050/60.17.64

Beschrijving

Details

AFRADER!!

Deze zaak heeft alle troeven in handen om een echt kindvriendelijke zaak te zijn (prachtige speeltuin!) maar blijkbaar zijn mensen niet tevreden van de service en wordt je niet goed behandeld als je met kinderen bent. Kijk maar op volgende links: Tripadvisor, Lavenir en Cityplug. We laten het maar weten aan jullie omdat wij zelfs enkele klachten kregen om deze zaak te verwijderen.

- Twee restaurants, salon, verscheidene terrassen en tuinen met in totaal 1000 zitplaatsen.
- Grote, veilige en bewaakte speeltuin, babyspeeltuin, labyrint, binnenspeeltuintje, springkasteel en een Mini Golf Club, waar de eerste week van augustus het River Woods tornooi plaats vindt.

Google Maps

Beoordelingen

  1. Meer moet dat niet zijn Review door Katrien De Schrijver

    Wat een speeltuin!
    Lekkere wafels die binnen de tien minuten klaar zijn, altijd plaats om te zitten in de gigantische tuin, de kinderen vragen steeds om teug te gaan naar die geweldige speeltuin en de bediening is wel vriendelijk. Ok, op spitsuur is het een gigantische machinerie en zeker niet Demeester relaxte plek om er te werken, maar zeker ok. Enige minpuntje: je bent de kinderen gegarandeerd kwijt :-) De speeltuin is zoooo groot dat het echt zoeken is. Voor de kleinsten is er een apart gedeelte, maar eens ze de vier jaar gepasseerd zijn, zijn ze zoet voor uren. (Geplaatst op 17-05-2015)

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register