Outlet solden
Uw taalkeuze:

Schuttershof

Schuttershof

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-422

Mechelsesteenweg 228 9200 Dendermonde
Tel: 052 77 91 08

Beschrijving

Details

Sinds zes jaar kunt u voor de beste, zelfgemaakte brasseriegerechten terecht bij brasserie ’t Schuttershof te Lebbeke. Hier vindt u de gezellige sfeer van lekker tafelen en heel wat huisgemaakte gerechten die van elke schotel een feest maken.

Onze brasserie beschikt over een ruim terras en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook de kinderen kunnen zich voor, tijdens of na het eten perfect bezighouden in onze kleine speelhoek binnen of in de buitenspeeltuin. Deze is volledig afgesloten zodat uw kinderen veilig zijn. Ook de speciale kinderkaart bevat zeker en vast iets dat uw lieverds heerlijk zullen vinden. Kom dus gezellig met zijn twee of met het hele gezin tafelen in Lebbeke en geniet van de lekkerste gerechten uit eigen huis.

Op maandag en donderdag zijn wij geopend van 17.00 uur tot 01.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag starten we om 17.00 uur en sluiten we niet op een vast uur.

In Brasserie ’t Schuttershof te Lebbeke is reservatie is niet verplicht, maar wel gewenst, zeker als u zeker wilt zijn van een plaatsje in het weekend.

Bel ons meteen voor reservatie of meer inlichtingen!

Openingsuren

Keuken open van 11u30 tot en met 21u30

Sluitingsdagen: dinsdag en woensdag

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register