Outlet solden
Uw taalkeuze:

t Klokhuis

t Klokhuis

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-91

Bevrijdingslaan 207
9200 Appels
Belgie

t.klokhuis@telenet.be
052 /22.34.91

Beschrijving

Details

Bistro T Klokhuis in Appels is na 9 jaar een welbekende naam in Dendermonde en omstreken. We zijn gelegen aan de grote baan Dendermonde - Wetteren, net buiten Dendermonde centrum. Er is ruime parkeergelegenheid en er is bovendien rechtstreekse toegang tot de Scheldedijk.

T Klokhuis is "the place to be" voor een gezellig etentje of voor een babbel bij een heerlijk tasje koffie. In een gezellig en comfortabel interieur bieden Peter, Iris en hun team U een gevarieerd aanbod van dagverse gerechten ideaal voor een snel en verzorgde weeklunch met collega's of een uitgebreid etentje met familie en vrienden. Bistro T Klokhuis staat garant voor haar eenvoudige, maar uiterst smakelijke gerechten. In onze gezellige veranda kunnen we groepen bedienen tot 30 personen. De bistro is ook gekend om zijn kindvriendelijkheid: aangepaste gerechten, een speelhoekje, kinderstoeltjes en een speeltuin.

Tijdens de zomermaanden kunt U genieten van een huisbereid dessert op ons ruim, mediterraans ogend terras met een mooie tuin en een speeltuin voor de kleintjes.

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register