Outlet solden
Uw taalkeuze:

‘t Of in Hove

‘t Of in Hove

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-328

Mechelsesteenweg 115
2540 Hove
België
info@tofinhove.be

Beschrijving

Details

Langs de as Antwerpen – Mechelen vindt u in een klein maar gezellig park, Brasserie ’t Of in Hove. Na een grondige renovatie heeft de huidige villa haar oude glorie weer teruggevonden en is het een leuke plek geworden waar jong en oud zich thuis voelen.

Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het terras of in de ‘groten Of’ met zijn gezellige wandelpaadjes. U kan er in alle rust genieten van het zonnetje terwijl de kids zich uitleven in het volledig omheinde domein: op de splinternieuwe speeltuin, ravotten in het bos of spelen én voetballen (er zijn twee voetbalgoalen) op het grasveld. .

Het gevoel van ‘God in Frankrijk’ kan u er letterlijk beleven tijdens een spelletje petanque en met een pastis in de hand. .

Ook in het najaar valt er in het ’t Of in Hove veel te beleven. Denk maar aan de kastanjes die in de herfst uit hun bolsters vallen en waar de kinderen graag naar op zoek gaan. Een lekkernij die ze niemand willen ontzeggen! .

En onder de warme gloed van het verwarmd terras, doen ze de koude herfst- en winterdagen weer eventjes vergeten!

Openingsuren

Zomer (april t.e.m. september) Maandag – Zondag: vanaf 11u tot 23u (dinsdag gesloten) Keuken doorlopend geopend vanaf 11.30 tot 21.30u.

Winter (oktober t.e.m. maart) Woensdag – Zondag: vanaf 11u tot max. 23u Maandag en dinsdag gesloten, enkel in de schoolvakanties (herfst, krokus- en paasvakantie), OOK op maandag open. Keuken doorlopend geopend vanaf 11u30 tot 20u30. Jaarlijkse vakantie vanaf 21 december 2015 tem 5 januari 2016

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register