Outlet solden
Uw taalkeuze:

t Renteniershuis

t Renteniershuis

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-451

Dijkstraat 14 2240 Viersel - Zandhoven
Tel. 03/464 04 33
Fax: 03/464 08 51

Beschrijving

Details

Dit sfeervol restaurant vindt u op amper 15 minuten van Antwerpen, vlakbij afrit Massenhoven op de E313. Het is gelegen naast het Albertkanaal en heeft een rechtstreekse toegang naar de kanaaldijk waar u ook de ruime parking kan vinden.

Het gezellige tuinterras knipoogt uitdagend naar de voorbijgangers alsook naar ons uitgebreid vast cliënteel. . Hier ontmoet iedereen elkaar. Een groepje fietstoeristen komt van de kanaaldijk naar beneden gefietst voor een lekker tussendoortje. Ook zakenmensen vinden er hun weg voor een snelle lunch. Vrienden en families kunnen er terecht voor een uitgebreid diner of feestje. Ook voor de allerkleinsten is er een speeltuintje voorzien.

Tijdens de kille wintermaanden kan u er aangenaam vertoeven in het gerenoveerde herenhuis dat dateert van 1870. Helga en Yves staan er samen met hun gemotiveerd team steeds garant voor een vriendelijke bediening in een aangename sfeer. Zij bieden u een gevarieerde Frans-Belgische keuken die begeleid kan worden door een uitgebreid aanbod aan wijnen. Met de steeds wisselende suggesties volgen zij steeds de seizoenen op .

Dit sfeervolle restaurant is een echte aanrader, alsook het reserveren...

Openingsuren

Keuken
Woensdag tot en met vrijdag
van 11u30 tot 14u30
en 17u00 tot 21u30.

Zaterdag en zondag doorlopend
van 11u30 tot 21u30.

Sluitingsdagen
Van oktober tot april maandag en dinsdag gesloten.

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register