speelgoed outlet

S&R De Meerminnen

S&R De Meerminnen

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-316

Pastoor Steenssensstraat 108a
9120 Beveren
Belgie

demeerminnen@sr-demeerminnen.be
03 750 35 00

Beschrijving

Details

Op zoek naar een unieke beleving? Laat je verrassen door het zinnenprikkelend aanbod van S&R De Meerminnen.

Het recreatiebad biedt voor ieder wat wils: een spetterende wildwaterbaan, een familieglijbaan, een golfslagbad en nog zoveel meer. In een warm kinderbad duiken je bengels in waterwereld boordevol kinderplezier. Ouders kunnen meegenieten van de eerste watergewenning of glimlachend uitkijken vanop het hoger gelegen zwemmersterras. Of je nu avontuurlijk, sportief of recreatief  bent, ons sport-en recreatiebad zal jou volledig betoveren. Onze gediplomeerde redders zien eveneens nauwgezet toe op de veiligheid wat het voor gezinnen een waar paradijs maakt.

In de brasserie laten we je onderdompelen in de fantasiewereld van Reynaert de vos. Het interieur roept een natuurlijke sfeer op en zorgt ervoor dat je je fantasie de vrije loop kan laten.

De gezellige kinderhoek in het thema van de vos Reynaert brengt de kinderen alvast in de juiste stemming.

Een reuze buitenspeeltuin van 2.000 m2 biedt de kinderen heel wat speelplezier. Aan de rand ervan ligt het terras van de brasserie. Van daaruit kan je de jonge snaken goed spotten. Terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen stoeien, klimmen, klauteren en glijden.

Openingsuren

Inkomprijs

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

U reviewt: S&R De Meerminnen