speelgoed outlet
Uw taalkeuze:

S&R De Waterperels

S&R De Waterperels

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Artikelnummer: kv-318

Kazernedreef 100
2500 Lier
Belgie

dewaterperels@sr-dewaterperels.be
03/293.58.90

Beschrijving

Details

S&R De Waterperels beschikt over een middelgroot sport- en recreatiebad. De sportieve wateroppervlakte bestaat uit een 25m-bad (6 banen) met beweegbare bodem voor diepteregeling en een instructiebad, die beide ook recreatief kunnen gebuikt worden. Het recreatieve aanbod bestaat uit een kleuter- en peuterbad dat uitsluitend voor hen is ingericht. Eén van de topattracties van het zwembad is de wildwaterbaan van 100m lang waarbij je de sensaties van een echte wildwater rivier ondergaat, maar dan in een uiterst veilige en warme omgeving. Daarnaast zorgt het golfslagbad voor spectaculaire en toch kindvriendelijke golven, die uitdeinen op een strand met wild of zacht kolkend water. Vanuit het zwembad bestaat een rechtstreekse verbinding met de ligweide om van het zonnetje te kunnen genieten.

RELAXEN
Wie na al de actie even wil uitrusten, kan dat in de warme lagune met massages, whirlpool en stroomversnellingen, waar de watertemperatuur aangenaam hoger ligt. Ook de sauna, het stoombad, de diverse douches met verschillende temperaturen en het voetbad zorgen voor een perfecte apotheose na een uniek zwembadbezoek.

MMM
Zowel door de intensieve uitdagingen als door de relaxerende activiteiten wordt het hongergevoel aangewakkerd. Tijd om een bezoekje te brengen aan het nieuwe zwemmersterras voor een hapje en een drankje, waarbij je steeds een uitstekend zicht over de baden behoudt.

Openingsuren

Inkomprijs

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

U reviewt: S&R De Waterperels