Alle Opbergmanden van Lilliputiens

Lilliputiens heeft een aantal leuke opbergmanden voor jou in petto waardoor de kinderen met plezier hun speelgoed zullen willen opruimen. Spelen en opruimen gaan immers hand in hand, toch?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lilliputiens opbergmanden

De unieke vormgeving van de Lilliputiens opbergmanden zorgen ook voor een dubbele functie: een plekje om al je spulletjes netjes in te plaatsen na al dat spelen en een oneindige bron van speelplezier waarbij eigen verhaaltjes verzonnen kunnen worden. De opbergmanden zien er namelijk uit als bijvoorbeeld een kasteel, bus of poppenhuis. De speelmanden zijn vervaardigd uit polyester en zijn wasbaar aan de oppervlakte.

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere opbergmandjes, peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Andere populaire speelgoedkisten en opbergkisten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle opbergkisten zeker de moeite! Daar kan je ook speelgoedkisten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens opbergmanden online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).