Lilliputiens

Lilliputiens heeft een erg ruime collectie van superleuk speelgoed waar peuters en baby's dolgelukkig van zullen worden. De verschillende personages die je steeds terugvindt in de artikelen zijn erg schattig en worden zo ongetwijfeld de dikste vriendjes van jouw kleine spruit!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verken de wereld met de speelkameraadjes van Lilliputiens

“Een wereld vol kleine wonderen” – dit is de slogan van Lilliputiens die meteen hun producten beschrijft! Ja, want de schattige diertjes en accessoires zijn zo speels en fun dat het stuk voor stuk kleine wonderwerkjes zijn die je overal kan meenemen.

Over het merk Lilliputiens

Lilliputiens is opgericht in 1995 door twee Belgische vriendinnen. Het speelgoed blijft dag op dag nog steeds verbazen met de hoogstaande afwerking en leuke details. De bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages zoals Walter, Liz, Jef en Georges maken van elk artikel een onderdeel van een verhaal.

Waarom kiezen voor Lilliputiens?

Kinderenkoning heeft verschillende producten en de bijbehorende variaties per personage: peuter- en babyspeelgoed, rugzakjes, paraplu’s, schooltassen, poncho’s en ga zo maar door. Om de hippe speeltjes van Lilliputiens te ontwerpen kan het bedrijf rekenen op een team van gedreven wondermama’s. Zij hebben de nodige ervaring en inzicht om speeltjes te creëren waar kinderen van dromen. Speeltjes die letterlijk tot de verbeelding spreken!

Er wordt vaak gefocust op het stimuleren van de creativiteit en fijne motoriek. Ze laten de kinderen de wereld op een speelse en veilige manier ontdekken. Het speelgoed van Lilliputiens zit vol verrassingen en leuke details, zodat het mee kan groeien in de belevingswereld van de kinderen. Wat op het eerste zicht een stoffen bal lijkt, blijkt later een sprookjesfiguur te verhullen.

Elk product van Lilliputiens is van Belgische makelij. De mama’s van het team zorgen ervoor dat alles 100% veilig is en uitvoerig getest wordt voor het op de markt komt. Het voldoet dan ook aan internationale en Europese normen.

Het ruime gamma van Lilliputiens ontdekken

Benieuwd naar al hun superkwalitatief speelgoed? Scroll dan zeker even naar boven of klik op een van de onderstaande pagina’s!

Bekijk hier alle Lilliputiens poppen >
Bekijk hier alle Lilliputiens rugzakken >
Bekijk hier alle Lilliputiens boekentassen >
Bekijk hier al het Lilliputiens babyspeelgoed >
Bekijk hier al het Lilliputiens peuterspeelgoed >
Bekijk hier al het Lilliputiens badspeelgoed >
Bekijk hier al het Lilliputiens babyspeelgoed voor onderweg >
Bekijk hier alle Lilliputiens opbergmanden >