Alle Loopauto's van Baghera

Met een Baghera loopauto haal je een mega tof transportmiddel in huis voor jonge kinderen. Deze wagentjes zijn extra stabiel door de 4 wielen en vallen op door hun kleurrijke retro designs.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baghera loopauto

Wie een prachtige loopauto in metaal wil aanschaffen, raden wij ten zeerste de modellen van Baghera aan. De loopwagenjes vallen op door hun retro look in verschillende kleurrijke thema’s. Kinderen zien rijden op zo’n stoer toestel zal je hart ongetwijfeld doen smelten.

De Baghera loopauto’s vind je onder andere terug in de vorm van een brandweerwagen, een race auto of in verschillende, felle kleurtjes.

Baghera

Baghera realiseert sinds 1999 de droom van elk kind om te rijden met een eigen auto en bieden verschillende soorten speelgoedvoertuigen aan, zoals pedaalauto’s en metalen loopwagens. Om het echte gevoel van rijden na te bootsen, biedt Baghera ook de nodige accessoires aan.

Metalen loopwagen

De Baghera loopwagens zijn allen vervaardigd uit gelakt metaal en blinken als nooit tevoren! In het gamma zal je verschillende reeksen terugvinden, zoals de Rider, Twister, Racer, Speedster en Stream Line. In sommige type loopauto’s is zelfs een opbergplaats voorzien om knuffeltjes in te vervoeren, super cool!

Andere populaire loopauto's

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopauto's zeker de moeite! Daar kan je ook loopauto's van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Baghera loopauto’s online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).