Uw taalkeuze:
 • Prachtig speelgoed van Janod

  Ontdek snel de uitgebreide collectie en sla je slag

 • Houten speelgoed van Hape Toys

  Knikkerbanen, kinderkeukens, poppenhuizen en zo veel meer aan scherpe prijzen

 • Ontdek ons aanbod van Childhome

  Superleuk speelgoed en prachtige meubeltjes voor baby's, peuters en kleuters

 • De nieuwste Mommy Bags van Childhome

  Trendy luiertassen van de 2019 collectie nu al beschikbaar

 • Baghera loopauto's

  Ultiem rijplezier met de nieuwste loopwagens van Baghera

 • Toppromo op Wishbone Bike Rood & Groen

  Profiteer van €30 en €40 euro korting op de 2-in-1 en 3-in-1 modellen

ONTDEK DE LEUKSTE KINDERARTIKELEN

Kwalitatief en duurzaam speelgoed koop je online bij KinderenKoning

KinderenKoning stelt alles in staat om jouw kind(eren) gelukkig te maken en biedt daarom een erg ruime collectie aan van speelgoed, sportartikelen, kindermeubels en design voor de kids. Wij streven ernaar om de gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken en brengen daarom continu verbeteringen aan op onze webshop en breiden ons gamma constant uit met de nieuwste artikelen van de beste speelgoedmerken, zoals: Exit Toys, Kidkraft, Nutcase Helmets, Baghera, Cuboro, Kapla, Kokua, Magis Me Too, Wheelybug en Wishbone Bike!

Spreek de grote motoriek aan met speelgoed voor de tuin of loopfietsen

Kinderen die hun hele lichaam gebruiken tijdens het spelen, trainen onbewust hun grote motoriek. Springen, voetballen, gooien, vangen, ... deze bewegingen kunnen jouw kinderen met het allergrootste plezier oefenen dankzij onze trampolines, loopfietsen, voetbalgoals, speelhuisjes en vele werpspelletjes!

Stimuleer de verbeeldingskracht door rollenspel met onze creatieve spelen

Eigen verhaaltjes verzinnen en daardoor de creativiteit en fantasie prikkelen is van groot belang voor de ontwikkeling van jouw kind. Ze hebben een frisse kijk op de dingen en hebben de behoefte om deze los te laten op de wereld. Net daarom biedt KinderenKoning een ruime collectie aan van creatief speelgoed, waaronder kinderkeukens, speeltenten, poppenhuizen, houten treinen en diverse speelsets!

Design voor de inrichting van de kinderkamer

Mama’s en papa’s willen natuurlijk dat de kinderkamer van hun liefste spruit dé eye catcher wordt in huis en om dit voor elkaar te krijgen, vind je bij KinderenKoning een breed gamma van onder andere de leukste kinderbedden, speelgoedkisten & opruimmanden, schommelpaarden, kinderverlichting, zitzakken en kindermeubels.