Blog

 1. Het KinderenKoning Lazy Weekend!

  screenshot

  Dit weekend krijg je 10% korting op het ganse gamma van KinderenKoning! Het weekend van 24 – 26 mei wordt dus de ideale moment om uw voorraad zomerspeelgoed in te slaan! Ideaal bijvoorbeeld wanneer u een voetbalgoal of trampoline heeft die aan vervanging toe is!

  Lees meer »
 2. Online 7% Gezinsbond korting

  gezinsbond

  Met heel erg veel plezier mogen wij vandaag aankondigen dat onze klanten ook online hun Gezinsbond-kaart kunnen gebruiken bij KinderenKoning!

  Lees meer »
 3. Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  wishbone-red

  De eerste zonnestralen schijnen door de ramen naar binnen. Dat betekent dat de lente eraan zit te komen! Binnenkort kunnen kindjes weer uren buiten spelen. Laatst zag ik een kindje op een houten fiets. Een vroege vogel als je het mij vraagt. Hij kon waarschijnlijk niet langer wachten. Wat was hij blij met zijn loopfiets. Ik schat dat hij maar 2 jaar oud was.

  Zijn loopfietsje was van het merk Wishbone Design. Zij maken zowel loopfietsen als loopwagens uit hout.

  Lees meer »
 4. 12 tips om veilig op de trampoline te springen

  banner-klein-trampoline2

  Veel kinderen vinden trampolinespringen zeer leuk. Daardoor durft het er soms al eens wat wilder aan toe te gaan. Dan is een ongeluk snel gebeurd! Het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk preventieve maatregelen te nemen om eventuele ongelukken te vermijden. Vandaag delen we enkele tips die jou en je kinderen kunnen helpen om veilig op de trampoline te springen.

  Lees meer »
 5. Gezocht: de trampoline die bij u past!

  banner-klein-trampoline

  Je hebt beslist dat je graag een trampoline wil aanschaffen. Dan is de vraag welke je zult kiezen. Er zijn een heleboel mogelijkheden! Verschillende vormen, maten, inbouw of opbouw, … Geen zorgen! Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om de knoop door te hakken.

  Lees meer »
 6. Trampolinespringen, gezond of niet?

  banner-klein-trampoline

  Waarom zou je een trampoline aanschaffen? Is het je al opgevallen dat kinderen meer en meer tijd binnenshuis doorbrengen? Tv, iPad, computer, … het zijn allemaal schermen waar kinderen uren aan vastgekluisterd kunnen zitten. Een trampoline is een gezond alternatief om je enorm te amuseren!

  Lees meer »
 7. Lionel's favoriete loopfietsen: Wishbone Bikes

  lionel-wishbone

  Kennen jullie mijn favoriete loopfietsen al? De wishbone bikes zijn echt super! Ik zet ze even op een rijtje voor jullie...

  Lees meer »
 8. Sinterklaas komt eraan!

  lionel

  Hij komt, hij komt, ...
  Lionel zet alle toffe sint-activiteiten even op een rijtje!

  Lees meer »
 9. 14 dagen kerstvakantie, 14 té gekke activiteiten voor groot & klein!

  lionel

  Nu de kerstvakantie voor de deur staat heeft Lionel voor een hele hoop amusement gezorgd. Hij selecteerde 14 activiteiten voor elke dag, voor groot & klein! Uren winterplezier verzekerd!

  Lees meer »
 10. De 18 leukste activiteiten voor kinderen tijdens de paasvakantie!

  style="border: 2px solid #ddd;border-radius: 5px"

  Document

  lionel paasvakntie

  De Paasvakantie staat voor de deur! Om alle kinderen van genoeg amusement te voorzien, heeft Lionel alvast de 18 leukste activiteiten gekozen!

  Lees meer »
Pagina