Alle Loopauto's van Bontoy

De Bontoy loopauto’s zijn qua design gebaseerd op diertjes en zien er daardoor erg schattig uit. De loopwagentjes koop je op de groei, want ze zijn geschikt voor kinderen van 18 maanden tot maar liefst 8 jaar! In onze collectie vind je de Bontoy Travellers en de Bontoy Friendimals.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bontoy Friendimal loopauto

Wil je een kwalitatieve loopauto voor de kids aanschaffen, dan kunnen wij u zeker de Bontoy Friendimal loopwagentjes aanbieden. Deze zien er uit als schattige walvisjes en onderscheiden zich op verschillende vlakken van de anderen. Zo kan je genieten van een uitstekend rijgemak, geluidsloze wieltjes, is een Bontoy walvis loopauto geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 8 jaar, voldoen ze aan strenge, internationele veiligheidsnormen én uiteraard spring het fraaie design ook in het oog. Dat kan tellen, denken we dan! De leuke vorm van de walvis loopwagen zal zowel de nieuwsgierigheid als de verbeeldingskracht van kinderen prikkelen. In ons gamma vind je Moby de blauwe walvis, Viki de muntgroene walvis, Boto de roze walvis én Bao de zwarte walvis!

Bontoy

Een samenstelling van het Franse woord ‘Bon’ en het Engelse ‘Toy’, goed speelgoed, vormt de basis van het merk Bontoy, dat kwalitatief en veilig speelgoed op de markt brengt op kinderen blij te maken. Bij ons vind je enkele super coole loopauto’s terug, die meegroeit met de kids dankzij de verstelbaarheid. Bovendien zijn de Bontoy loopwagens zeer slijtvast.

Loopwagentjes in stevige materialen

De Bontoy loopwagens zijn super stevig en slijtvast dankzij niet-giftig plastic dat gebruikt werd. De 360° draaiende wielen zijn op hun beurt vervaardigd uit rubber van de hoogste kwaliteit op een kogellager. Hiermee ben je verzekerd van een gemakkelijke en geruisloze besturing van de loopauto’s! Om extra veiligheid te garanderen, zal je zeker geen scherpe randen en dergelijke aantreffen.

Op reis met de Bontoy Traveller kinderkoffer / loopauto

Een superleuk uitziende reiskoffer waar je ook nog eens kan opzitten? Dan heb je het zeker over de Bontoy Traveller kinderkoffer! Deze loopwagentjes hebben een vorm van een hondje die je altijd beschermt en hebben een inhoud van 17 liter, zodat je er zeker al je spulletjes in kwijt kan. Een Bontoy reiskoffer zorgt er meteen voor dat je in opperbeste bestemming aan jouw vakantie begint!

Andere populaire loopauto's

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopauto's zeker de moeite! Daar kan je ook loopauto's van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Bontoy loopauto’s online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).