Alle Speeltuigen van Durcolo

Een speeltuig van Durcolo in de tuin is de droom van ieders kind. Deze avontuurlijke houten hutjes passen met hun mooie vormgeving in elke tuin en zijn een eindeloze bron van spelen in de gezonde buitenlucht!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Durcolo speeltuigen

Speeltuigen van Durcolo heb je in alle mogelijke maten en vind je terug met vele verschillende opties. Wat de huisjes wel allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat ze een fraaie houten design hebben en telkens voorzien van van een mega coole glijbaan waarvan je de kleur zelf kan kiezen!

Bovendien kan je de speeltuigen van Durcolo zelf personaliseren en uitbreiden met een heleboel leuke accessoires! Een schommel, een trapeze, een touwladder, ... Het is allemaal aanwezig, dus de keuze is volledig aan jou (en je kinderen natuurlijk).

Durcolo

Durcolo is specialist in duurzaam hout en heeft een eigen productie van carports, tuinhout en natuurlijk leuke speeltoestellen. Deze laatste zijn gemaakt uit degelijke en duurzame materialen en zijn modulair opgebouwd.

Kwalitatief speeltoestel in hout

Durcolo heeft speeltuigen in het gamma voor ieders tuin. Van een toren met trap en glijbaan tot een speeltuig met 2 torens met loopbrug en de mogelijkheid om verschillende speelaccessoires toe te voegen ... voor ieder wat wils!

Het duurzaam behandeld geschaafd hout geeft de mooie look aan het speeltoestel en wordt geleverd in een voorgeboord bouwpakket met duidelijke handleiding. Panelen zoals zijwanden en het dak zijn zelfs reeds in elkaar gezet!

Andere populaire speeltuigen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speeltuigen zeker de moeite! Daar kan je ook speeltuigen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Durcolo speeltuig online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).