Alle Kweektafels van EXIT Toys

De EXIT Toys kweektafels zijn ideaal voor kinderen om ze al op jonge leeftijd kennis te laten maken met kweken en wie weet wakkeren ze zo een levenslange passie voor tuinieren aan!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EXIT Toys kweektafels

Zelf groene vingers en je wil samen met de kids kruiden, planten en groenten laten groeien in je eigen tuin? Dan zijn de kweektafels van Exit de enige juiste keuze. De houten tafels zien er super leuk uit met hun moderne vormgeving en zijn beschikbaar in verschillende formaten die geschikt zijn voor elke tuin, klein of groot. De kweektafels zijn bovendien erg leerzaam en na een tijdje heb je zelf lekkere en vooral gezonde producten geteeld, die je daarna met extra plezier op zal willen eten!

EXIT Toys

Als specialist van buitenspeelgoed voor kinderen moedigt EXIT Toys het spelen in de gezonde buitenlucht en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden aan. Kwaliteit en duurzaamheid gaan steeds hand in hand bij de productten. In het gamma van Exit vind je onder andere een groot aanbod terug van kweektafels, voetbalgoalen, houten speelhuisjes en trampolines.

Kweektafel in hout

De Exit Toys kweektafels zijn vervaardigd uit duurzaam geproduceerd hout en hebben een strakke uitstraling. Hierdoor zijn ze decoratief ook een pluspunt en kan je er jaren van genieten. De binnenzijde van de bak kan bekleed worden met meegeleverde worteldoek en je kan meteen aan de slag wanneer je deze vult met kwalitatieve potgrond.

Enkele andere voordelen van de kweektafels zijn dat je rechtstaand groentjes en dergelijke kan kweken (voor papa kan dit goed nieuws betekenen voor de rug), meerdere kinderen kunnen tegelijk tuinieren doordat je rondom de tafels kan gaan staan en ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

EXIT Toys kweektafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).