Alle Speeltafels van EXIT Toys

Een Exit Toys speeltafel is geschikt om op te knutselen, tekenen, bouwen en picknicken. Bovendien kan je, wanneer je het afneembare tafelblad verwijdert, ook nog eens lekker ravotten met zand en water! Over multifunctionaliteit gesproken!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EXIT Toys speeltafel

Met een speeltafel van Exit in de tuin ben je er zeker van dat kinderen tijdens de warme zomermaanden heel vaak in de tuin zullen vertoeven. De tafels zijn geschikt voor de leukste activiteiten en zijn mega gezellig om er samen met vriendjes en vriendinnetjes aan te zitten. Bovendien kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie gebruiken om zo belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

De speeltafels vind je terug in verschillende vormen en met verschillende opties. Zo heb je bijvoorbeeld een houten tafel met 2 bankjes, afneembaar blad (om zo met de uitneembare plastic bakken te kunnen spelen) en een schattige EXIT parasol.

EXIT Toys

EXIT Toys is specialist in buitenspeelgoed voor de kinderen en vindt het belangrijk speelgoed te ontwikkelen waarbij kinderen allerlei belangrijke vaardigheden kunnen aanleren. De collectie van Exit bevat onder andere allerhande speeltafels, voetbalgoalen, basketbalringen, trampolines en rollend speelgoed.

Houten speeltafels

De speeltafels van EXIT zien er erg mooi uit met hun moderne design en passen naadloos in elke tuin. De tafel, zitbankjes en afneembare blad zijn vervaardigd uit stevig en duurzaam geproduceerd grijsachtig hout en zijn zorgvuldig afgewerkt.

De plastieken speelbakken, waarmee je kan ravotten nadat je het houten blad verwijderd hebt, zijn ideaal om prachtige zandkastelen in te bouwen. Je kan ze natuurlijk ook vullen met water om zo veel waterpret te beleven. De bakken zijn gemakkelijk verwijderbaar om ze te kunnen schoonmaken.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

EXIT Toys speeltafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).