Alle Zand- en Watertafels van EXIT Toys

Wie speelt er graag met water en zand? Alle kinderen natuurlijk! Om dit in stijl te doen, heeft EXIT Toys enkele coole zand- en watertafels voorhanden. Deze zijn multifunctioneel en kan je bijvoorbeeld ook gebruiken als speel- of lunchtafel!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EXIT Toys zand- en watertafels

De water- en zandtafels van EXIT zijn een eindeloze bron van leuk en creatief buiten spelen. Een zandkasteel bouwen, wie heeft dat vroeger nooit gedaan? Kinderen zijn er nog steeds verzot op en kunnen al hun gekste ideeën uitproberen! In de zwoele zomermaanden is het ook super tof om de bakjes met water te vullen, om zo veel verfrissende pret te beleven. In het gamma van EXIT Toys vind je zowel de combo van water- en zandtafel (eentje met bijgeleverde tuinset), een zandtafel en een reuzegrote zandbak.

EXIT Toys

Als specialist van buitenspeelgoed voor kinderen stimuleert EXIT Toys natuurlijk het spelen in de gezonde buitenlucht en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden. In het gamma van Exit vind je onder andere een groot aanbod terug van allerhande speeltafels, voetbalgoalen, houten speelhuisjes en trampolines.

Water- en zandtafels met fraai design uit kwalitatief materiaal

De tafels en zandbak hebben een typische EXIT Toys uitstraling, wat er op neer komt dat het design fraai en fijn afgewerkt is. De meeste gedeeltes zijn vervaardigd uit stevig, maar duurzaam geproduceerd hout (FSC mix) en is een lust voor het ook in ieders tuin.

Sommige tafels hebben groene pakken uit plastic die gemakkelijk uitneembaar zijn om deze na het spelen schoon te maken. Een houten blad tovert de zand- en watertafel dan weer in een handomdraai om tot een leuke speeltafel om te kunnen knutselen of tekenen. Uiteraard kan de houten tafel dan ook dienst doen als een schattig lunchplaatsje voor de kids.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

EXIT Toys zand- en watertafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).