Terra Kids en buitenspeelgoed van Haba

Men zegt dat kinderen minder buiten spelen maar wij zijn ervan overtuigd dat ze er nog steeds van houden om in de tuin te spelen en op avontuur te gaan. Daarom bieden wij dit leuk buitenspeelgoed van Haba aan voor jongens en meisjes om hen bij te staan in hun spannende ontdekkingstochten. Buiten ravotten was nog nooit zo leuk en interessant!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Terra Kids buitenspeelgoed

Neem eens een kijkje naar ons uitgebreid assortiment van Haba Terra Kids. Met dit top buitenspeelgoed kunnen kinderen de natuur verkennen zoals nooit tevoren!

Neem actief deel aan de natuur - wees gewoon een kind met Haba

Wanneer de zon schijnt en de wind door de bomen waait zijn kinderen niet meer te stoppen. Dan is het tijd om de tuin te verkennen, in de zandbak te ravotten of op de speelplaats te spelen! Elke ontdekkingstocht is opwindend voor de kleine avonturier - net zoals kamperen met kinderen of een kamp met vrienden. Hier kunnen de kinderen op avontuur gaan, sporten en 's avonds barbecueën samen met de volwassenen bij het kampvuur.

Speel in de natuur met Terra Kids van Haba

Kinderen willen altijd actief bezig zijn - zelfs in de regen en wind. Kinderen kunnen zich dan binnenshuis amuseren en de tijd doorbrengen met de spannende Terra Kids kits. Kinderen vinden ook de juiste uitrusting voor alle outdoor-avonturen in het populaire Terra Kids-assortiment. Of het nu microscopen, verrekijkers of zaklampen zijn - met deze en vele andere accessoires, wordt elke reis door de natuur een avontuurlijke ontdekkingstocht..

Haba

Haba verkoopt niet alleen avontuurlijke producten maar ook vele verschillende soorten speelgoed die kinderen bijstaan om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen en plezier te maken.

Andere populaire artikelen

Uiteraard is een bezoekje aan de Haba-merkenpagina zeker de moeite! Daar kan je Haba-producten uit verschillende categorieën vinden. Denk maar aan de leuke gezelschapsspellen, de super-comfy zitzakken en de knuffelbare poppen.

Haba outdoor speelgoed kopen?

Koop jouw buitenspeelgoed vandaag in onze online winkel en je ontvangt de bestelling meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Een nieuw product kopen voor jouw kind doe je het snelst en het gemakkelijkst online in onze webshop.

Daarnaast profiteer je bij KinderenKoning van scherpe prijzen en uiteraard onze jarenlange kennis rond duurzaam speelgoed en kwalitatief speelgoed. Heb je nog een vraag over een artikel? Bel ons gerust voor meer informatie op het nummer +32 3 443 12 58.

Op zoek naar een specifiek artikel?

Ben je al lang op zoek naar een specifiek artikel van Haba, of een ander merk dat we verkopen? Dan helpen wij je heel graag verder om dit te vinden! Daarvoor neem je best even contact op per mail of telefonisch.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Zakelijk kopen?

Wil je dit outdoor speelgoed, eventueel gecombineerd met enkele andere artikelen, zakelijk aankopen met een geldig BTW nummer of KvK-nummer, dan is dat uiteraard mogelijk! Vanaf €200 (excl. BTW) maken wij graag een offerte op maat. Hiervoor neem je best even contact op met onze zakelijke dienst.