Alle Kinderkeukens van Hape

De kinderkeukens van Hape hebben een praktisch en mooi design waarmee de kinderen zich steeds opnieuw kostelijk mee zullen amuseren. De mogelijkheden en verhaaltjes die ze met zo’n speelkeukentje kunnen beleven zijn eindeloos, de enige limitatie is de verbeelding zelf!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hape kinderkeuken

De allerjongste chefs kunnen zich volledig uitleven en culinaire avonturen beleven met de Hape kinderkeukens. De speelkeukentjes zijn niet alleen super leuk om mee te spelen, ze stimuleren ook de verbeelding en de creativiteit. Ook het imiteren van de kokende ouders is een favoriete activiteit van de kinderen en zal je met de glimlach op het gezicht aanzien. Vriendschappen zullen gesmeed worden, wanneer de kinderen schattig samen werken om een culinair meesterwerk te bereiden! In het gamma vind je onder andere volgende modellen terug: Gourmet Kitchen, All-in-One Kitchen, Ice Cream Emporium en de Shopping Cart!

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Speelkeukens van uitstekende kwaliteit

De afwerking van de Hape kinderkeukentjes is sober, maar heel degelijk en gedetailleerd. Hiervoor werd stevig hout gebruikt dat zonder probleem tegen een stootje kan en enkele jaren meegaat. De speelkeukentjes hebben een ergonomisch design waardoor er zeker voldoende plek is om accessoires op te plaatsen of in op te bergen. Kinderkeuken accessoires worden trouwens niet meegeleverd.

Andere populaire kinderkeukens

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderkeukens zeker de moeite! Daar kan je ook kinderkeukens van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Hape kinderkeukens online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).