Alle Loopauto's van Hape

Jonge kindjes oefenen hun evenwicht en balans wanneer ze stapjes zetten met een van deze prachtige loopwagentjes van Hape!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hape loopauto’s

In het gamma van Hape loopauto’s kom je verschillende zaken tegen: duwkarretjes met tal van leuke speelactiviteiten of houten bouwblokken, een trekwagentje om alle favoriete spulletjes in te vervoeren, een soort step én een traditionele loopwagen waar de kindjes vrolijk mee kunnen rondrijden! De loopkarretjes zijn erg kleurrijk en zien er daardoor erg fraai uit. Blije gezichtjes zijn gegarandeerd bij het aanzien van zulke leuke voertuigjes! In het gamma vind je onder andere de Wonder Walker, de Wonder Wagon, de Bug About, de Block & Roll en de Step & Stroll.

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Houten loopauto’s

De Hape houten loopauto’s zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van bamboe hout, van het eigen gereguleerde bamboe bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met Hape houten loopauto haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk, duurzaam en bovenal natuurlijk ook super fun is!

Hape houten loopauto’s online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).