Alle Speelsets van Hape

Hape heeft een fantastisch gamma aan megaleuke houten speelsets beschikbaar die telkens hun eigen thema hebben. Kinderen kunnen eindeloos de spannendste verhalen beleven; de enige begrenzing is hun fantasie!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hape houten speelsets

Welk kind houdt er nu niet van om lekker te spelen met een supercoole speelset in zijn/haar favoriete thema?! De Hape speelsets zijn erg divers, maar 1 ding staat vast: leuke tijden zullen sowieso beleefd worden! Zo zijn er onder andere een werkbank, een ruimteraket met 4 verdiepingen, een Viking kasteel, een brandweerstation, een boerderij, diverse parkeergarages en ongelofelijk stoere mijnbouwsets voorhanden. De diverse settings zorgen ervoor dat ieder kind ongetwijfeld zijn gading zal vinden. Ze kunnen de gekste verhalen verzinnen en zich er uren mee bezighouden.

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Houten speelsets

De Hape houten speelsets zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van bamboe hout, van het eigen gereguleerde bamboe bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met Hape houten speelset haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk, duurzaam en bovenal natuurlijk ook super fun is!

Hape houten speelsets online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).