Alle bouwblokken van Janod

Ontdek de verschillende sets van Kubix bouwblokken van Janod om je kind uren mee bezig te houden. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden om leuk te kunnen spelen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Janod bouwblokken

De Janod bouwblokken zijn super leuk om met te spelen! Laat je kind de gekste constructies bouwen en zich uitleven. Er zijn oneindig veel verschillende dingen die je kind kan bouwen. Er zijn verschillende bouwpakketten met elks hun eigen thema; zo is er het architecten, het blokken city en het circus pakket van Kubix. Daarnaast zijn er nog blokken met letters en cijfers. Uiteraard zijn er ook gewone blokken die verkrijgbaar zijn in verschillende hoeveelheden.

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Houten bouwblokken voor jarenlang plezier

De houten blokken zijn gemaakt van duurzaam, massief hout. Wat ervoor zal zorgen dat de blokken voor een lange tijd zullen meegaan en dat er niet snel zichtbare schade zal zijn. Zo kunnen ze jaren meegaan en voor vele uren leuk speelplezier zorgen!

Janod bouwblokken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).