Alle houten treinen van Janod

Ontdek het prachtige gamma aan houten treinsets van Janod waarmee je zelf je treinspoor kan aanleggen. Vervaardigd uit duurzaam hout en verkrijgbaar in verschillende thema’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Janod houten treinen

Janod heeft ook met de klassieke houten treinsporen iets origineel kunnen aanvangen. Janod werkt hierbij met duidelijke thema’s. Zo hebben ze de Story Express reeks, mooie treinencircuits met de volgende thema’s: brandweer, safari, boerderij en circus! Voor ieders wat wils! Je kind zal zich hier uren mee kunnen bezighouden en zo zijn eigen creatieve verhaaltjes kunnen verzinnen. Leuke accessoires incluis!

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Houten treinen voor jarenlang plezier

De treinensets van Janod worden gemaakt van duurzaam, massief hout wat betekent dat deze voor een lange tijd zullen meegaan en niet snel kapot zullen gaan. Zo is jarenlang speelplezier gegarandeerd voor de kinderen.

Janod houten treinen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).